Loading Events

« All Events

Горката Франция

October 23 @ 8:00 pm - 10:30 pm

Страхотната комедия “Горката Франция” гостува в Кипър за пръв път! Над 350 спектакъла по света и у нас! Насладете се на блестящото изпълнение на актьорите! Безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях….Горките ние, вие…те.
Постановка: БОГДАН ПЕТКАНИН
Участват: Александър Дойнов, Александър Кадиев,Фахрадин Фахрадинов,Катето Евро и Анелия Луцинова.
Инфо: 99 77 55 09

Една мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току що изпечени кроасани, изсвирват спирачки на такси…Виктор Табуре, търговец от френския град Лимож, пристига в Париж да посети сина си Мишел Табуре в квартирата му за да му съобщи, че майка му е избягала с чичо му в Алпите.Едничката надежда на господин Табуре е да получи разбиране от сина си.Но вместо разбиране на Виктор му предстои да получи поредната изненада в живота си-новината, че синът му е хомосексуалист.А запознанството на Виктор с „приятелката” на Мишел-шармантния Жозе Пилет, прави този момент драматичен за героите и два пъти по-комичен за публиката.
Това е една комедия за сблъсъка на поколения, сексуална ориентация, ценности, идеали и любов.Любов в различните и форми и измерения…

Details

Date:
October 23
Time:
8:00 pm - 10:30 pm
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/948720562227106

Venue

Theatro Skala
Κυριάκου Μάτση, 5
Larnaca, 6015 CY
+ Google Map